КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 10% ОТСТЪПКА | Код: SUN10ALL | Валидност: до 30.06.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 30.06.2018

 

Probvaiochila.bg е собственост на фирма ЮНИГЛАС ООД. Основана през 1992г., днес фирмата разполага с екип от професионалисти, готови да Ви обслужат внимателно и професионално. Сайтът предлага най-голямото разнообразие на диоптрични рамки и слънчеви очила онлайн на достъпни цени. Фирмата е директен вносител на почти всички предлагани продукти – този факт гарантира качеството, произхода и добрите цени.

 

Нашата основна цел е да откриете най-подходящите очила за Вас! Ето защо, сайтът ни е лесен за използване и в него ще откриете много полезна информация.

 

Нашите основни принципи:

 

  1. Доволни клиенти

Ние се отнасяме с клиентите така, както искаме да се отнасят с нас. Ето защо, предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност. Ако не сте напълно доволни от своята онлайн покупка, можете да ни върнете очилата в срок от 14 дни.

Вашите поръчки се обработват от висококвалифицирани оптици с многогодишен стаж. Екипът ни е винаги на разположение, ако имате нужда от консултация или съвет.

 

  1. Ниски цени

Нашите цени са значително по-ниски, благодарение на факта, че сме директни вносители. Предлагаме голямо разнообразие на намалени и промоционални модели.

 

  1. Оригинални продукти

Всички продукти, предлагани в Probvaiochila.bg, са оригинални и разполагат с две годишна гаранция срещу фабрични дефекти.
Над 95% от предлаганите стоки се внасят директно от нас. Диоптричните стъкла се окомплектоват с оригиналните им опаковки от производителя.

 

  1. Богато разнообразие

При нас ще откриете голямо разнообразие на диоптрични и слънчеви очила, контактни лещи и разтвори, както и диоптрични стъкла.