КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 30% ОТСТЪПКА | Код: SUN30ALL | Валидност: до 31.12.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 31.12.2018

 

За фирмата

 

Фирмата, която предоставя продуктите в www.probvaiochila.bg е ЮНИГЛАС ООД, ЕИК813080940, адрес на регистрация: гр. Варна, ж.к. Бриз 21м.р. 2-65, адрес за кореспонденция: гр. Варна, ул. Драгоман 36.

 

 

Доставка

 

Нашите продукти могат да бъдат доставени до всяка точка на страната. Доставката е безплатна. *не важи за стоки от раздел Аксесоари! Всички поръчки се изпращат с опцията „Тествай преди да платиш“. Приемането и плащането на поръчката се считат за потвърждение, че стоката е в добър търговски вид и няма видими фабрични дефекти. Ако желаете да върнете цялата или част от поръчаната стока, таксата за куриерска улсуга за връщането се дължи от вас, освен в случаите на основателна рекламация.

 

Срокове за доставка в зависимост от продукта:

 

- слънчеви очила и диоптрични рамки (включително с диоптрични стъкла) - до 4 работни дни

- контактни лещи - до 4 работни дни за лещи на склад, за поръчкови лещи ще Ви уведомим по телефон

- цветни лещи - до 4 работни дни, за цветни лещи с диоптър ще Ви уведомим по телефон

 

Probvaiochila.bg си запазва правото да удължи срока на доставка в извънредни ситуации. Наш служител ще се свърже с Вас на посочените при поръчката телефон или e-mail, за да ви уведоми, ако има забавяне.

 

 

 

Методи на плащане

 

Плащанията в Probvaiochila.bg се извършват в български лева чрез наложен платеж. При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

 

 

Поръчка
 
Можете да направите своята поръчка по всяко време на денонощието. Поръчаният продукт се появява в кошница, където във всеки момент можете да видите и редактирате избраните продукти. След въвеждане на данните за доставка, получател и метод на плащане имате възможност да прегледате поръчката и да я потвърдите с натискане на бутон „Поръчай“.

В поръчката клиентът посочва име, адрес, телефонен номер и e-mail. Нашите служители ще се свържат с Вас на посочения телефон, за да потвърдят адреса на доставка. Очаквайте нашето обаждане до края на работния ден за поръчки направени до 16.00 часа и на следващия работен ден за поръчки след 16.00 часа.

 

 

Цена на поръчката
 
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Probvaiochila.bg запазва правото си да променя цените обявени в сайта без предварително да уведомява потребителите.

 

 

Гаранция

 

Всички продукти, предлагани от Probvaiochila.bg, са с осигурена гаранция от 2 години. Гаранцията покрива само фабрични дефекти на продукта. Всички други дефекти, възникнали вследствие на нормална употреба или резултат от удар, счупване или друга външна намеса не се покриват от гаранцията. При наличие на фабричен дефект ние заменяме продуктите напълно безплатно за Вас. В такъв случай, моля обадете се на клиентския ни телефон 0885/300 382.

Моля, не се опитвайте да ремонтирате продуктите сами, защото в този случай не можем да ги приемем за фабричен дефект.

 

 

Поверителност на данните
 
Личните данни, получени от регистрирани потребители, се използват само за приемане и изпълнение на поръчки, изпращане на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Сайтът гарантира, че въпросните данни не се предоставят под никаква форма на трети лица и не се използват за цели, различни от гореописаните.

Потребителският акаунт на всеки потребител и данните към него могат да бъдат изтрити от базата данни по всяко време при желание от страна на потребителя, което може да бъде изразено чрез изпращане на електронно съобщение към търговеца.