КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 30% ОТСТЪПКА | Код: SUN30ALL | Валидност: до 31.10.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 31.10.2018

 

Отказ от поръчка и връщане на стока

 

Наша основна цел в Probvaiochila.bg е да сте на 100% удовлетворени от Вашата покупка! Ето защо, предоставяме 2 години гаранция срещу фабрични дефекти на всички стоки.

 

Всеки клиент има право да се откаже от своята онлайн покупка в срок от 14 дни от датата на закупуването й. 14 дневният срок започва да тече след получаването на стоките. Ако се случи периодът да изтече през неработен ден, срокът се удължава до първия работен ден. 

 

Ако искате да се откажете от Вашата поръчка или да я замените, моля попълнете нашия формуляр за отказ и го изпратете заедно със стоките. Моля уведомете ни, че искате да върнете стоките на телефон 0885/300 382 или на e-mail: office@probvaiochila.bg, за да Ви изпратим формуляра. В случай на замяна, стойността на продуктите може да бъде начислена към Вашия профил в сайта и да бъде използвана за следващи покупки.

 

Моля, имайте предвид, че стоките трябва да са в оригиналната си опаковка,  без следи от употреба или нарушаване на търговския им вид и да се изпратят с пълния комплект аксесоари. Също така, задължително трябва да са придружени с касова бележка (фактура) и попълнен формуляр за отказ. Не се приемат върнати пратки с наложен платеж без съгласието на Probvaiochila.bg.

 

 

Възстановяване на суми при връщане на стока

 

Сумите се възстановяват в срок от 14 дни от получаването на върнатите продукти и на уведомлението за отказ.

Независимо от продукта, клиентът заплаща разходите за връщане на стоките, освен в случаите на основателна рекламация.

 

В зависимост от продукта:

  • Диоптрични рамки и слънчеви очила – възстановяваме цялата сума за закупените стоки;

 

  • Диоптрични стъкла – при вече изработени и монтирани диоптрични стъкла (с или без диоптър), ние ще възстановим само сумата за диоптричната рамка. Това се налага, защото диоптричните стъкла са изработени по поръчка и не могат да бъдат използвани повторно. Съгласно Чл. 57. ал 3 от ЗЗП не се възстановяват суми за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;

 

  • Контактни лещи и разтвори – възстановяваме цялата сума – тези продукти се приемат само, ако са неразопаковани. 

 

 

 

Връщане на стока поради сгрешена или повредена поръчка

 

В случай, че получите повредена стока или такава, която не отговаря на поръчката Ви – ние ще заменим продуктите абсолютно безплатно за Вас. В този случай разходите за транспорта и в двете посоки се поемат от нас. След получаването и обработката на стоката и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, стойността на стоката и транспортните разходи ще Ви бъдат възстановени.

Моля, имайте предвид, че приемането и плащането на поръчката на куриера се счита за потвърждение, че стоката е получена в добър търговски вид. 

Продуктите трябва да се върнат в същото състояние, в което сте ги получили. Моля не се опитвайте да ги ремонтирате преди да ги върнете.

 

 

 

Връщане на стока поради фабрични дефекти

 

Всички наши продукти са с 2 години гаранция при фабрични дефекти. При наличие на такъв дефект, ние заменяме продуктите напълно безплатно за Вас. В такъв случай, моля обадете се на клиентския ни телефон 0885/300 382. След получаването и обработката на стоката и констатирането на дефекта, в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, разходите Ви за покупката ще бъдат възстановени.

Моля не се опитвайте да ремонтирате продуктите сами, защото в този случай не можем да ги приемем за фабричен дефект.

Дефекти причинени вследствие на неправилна употреба не се приемат за фабрични.

 

 

Заменяне на стока

 

Можете да поискате замяна на стока в 14 дневен срок след получаването ѝ. В тези случаи стойността на продуктите може да се начисли към Вашия профил в сайта, за да можете да я използвате за следващи покупки. Моля уведомете ни, че искате да замените стоките на телефон 0885/300 382. или на e-mail: office@probvaiochila.bg.