КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 30% ОТСТЪПКА | Код: SUN30ALL | Валидност: до 31.12.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 31.12.2018

 

Probvaiochila.bg гарантира, че Вашите лични данни няма да бъдат споделени с трети лица по никакъв повод и причина. Предоставената от Вас лична информация ще бъде използвана за няколко основни цели:

- данни за адрес, телефон и име при доставка на поръчката Ви

- издаване на данъча фактура 

- уважаване на рекламация и връщане на дължими суми по банков път от нас към клиента

 

Политика за защита на личната информация

 

 

1. Ние се отнасяме много сериозно към защитата на Вашите лични данни. За да осигурим достъп до услугите ни, трябва да събираме и съхраняваме определена лична информация за Вас.

2. Събирането и обработването на личните данни на ползвателите на услугите ни е съобразено със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година.

3. Основната информация за Вас се събира, когато се регистрирате в сайта - потребителско име и парола и когато попълвате данни за доставка на поръчката си - име и фамилия, телефонен номер и имейл адрес.

Не сте задължени да се регистрирате, сайтът ни предлага опция за поръчка без регистрация.

4. Целите на събирането на тази информация са обратна връзка и детайли нужни за доставка на направената от Вас поръчка.

5. Личните данни, които събираме при регистрацията и от дейността Ви в сайта няма да бъдат използвани по начин, който накърнява конфиденциалния им характер. Вашата лична информация няма да бъде продавана, давана под наем или предлагана за маркетингови цели на трети страни.

6. Вие не сте задължени и ние не изискваме от Вас да въвеждате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия сайт. Статистическата информация за използването на сайта се използва за подобряване на функцонирането на сайта и услугите, предоставяни на него.

7. В профила си в сайта в никакъв случай не посочвайте своите ЕГН, номер на лична карта и друга чувствителна информация, като специални категории данни. Ние не не интересуваме и не събираме такива данни, а предоставянето им би могло да застраши сигурността на личната Ви информация. В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно Юниглас ООД, като собственик на онлайн магазин www.probvaiochila.bg, не носи отговорност за нея.

8. Личните Ви данни (потребителско име и парола) се съхраняват, докато сте регистрирани. Личните данни дадени при завършване на поръчка (име, телефон, имейл) се изтриват веднага след като получите поръчката си.

9. Вие имате право на достъп до личните си данни; право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или изтриване на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това; право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.

10. Ако предварително сте се съгласили да разрешите на Юниглас ООД да съхранява и обработва личните Ви данни в съответствие с тази декларация за поверителност и искате да оттеглите Вашето съгласие, следва да влезете в профила си, да изпратите ново искане с текст "Изтрийте взички мои лични данни". След обработка на заявката Ви, вече няма да имате достъп до сайта www.probvaiochila.bg със статут на регистриран потребител.

11. Можете да правите корекции на пълната информация от потребителския си профил, ако данните в него са неверни, непълни или неточни. Това трябва да се направи без ненужно забавяне. Ако имате въпроси или искате Ваши данни да бъдат коригирани от нас, следва да влезете в профила си и да изпратете съобщение с желаниете от Вас промени.

12. Можете да поискате копие на всички лични данни, отнасящи се до Вас, които са събрани в съответствие с тези правила за поверителност. За да направите това, следва да влезете в профила си и да изпратите ново искане. След като заявката Ви бъде обработена, ще получите изисканата от Вас информация.