КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 10% ОТСТЪПКА | Код: SUN10ALL | Валидност: до 30.06.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 30.06.2018

 

Как да изберете подходящия размер за вас очила?

КАК ДА СИ ИЗБЕРА ОЧИЛА С ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР?

 

Проверете размера на очилата, които искате да поръчате и го сравнете с ваши очила, които ви стоят добре.

Ще откриете размерите на очилата в сайта ни вдясно от снимките им (когато разглеждате страницата на даден модел). Посоченият по-долу пример показва как изглеждат те. Първата иконка е размерът на кръжилото, втората – на моста и третата – на дръжката.

            

Обикновенно размерът на очилата ви е написан от вътрешната страна на дръжката. В редки случаи тази информация е разположена върху моста на очилата или върху наушника.

Ето защо, ако вече носите очила можете да откриете тези размери и да ги сравните с размерите на желаните очила от сайта.

 

Какво да търсите?

На вътрешната страна на очилата Ви може да има много информация – номер на модела, цвета, размер на кръжилото, размер на моста, размер на дръжката. Различните производители маркират очилата си по различни начини, но не се притеснявайте. По-лесно е да откриете информацията, която Ви е нужна отколкото си мислите!

Това, което търсите са две двуцифрени числа и едно трицифрено. Ето как да ги откриете:

  1. Двуцифрено число между 40 и 62 = Размер на кръжилото в мм
  2. Двуцифрено число между 14 и 24 = Размер на моста
  3. Трицифрено число между 120 и 150 = Размер на дръжката

 

  • Как да познаете цифрите:

Размерът на кръжилото и този на моста най-често са разположени едно до друго, като понякога са отделени с кутийка, например 52□18. Размерът на дръжката може да е веднага след тези цифри или след друга информация – например 52□18  130.

 

Какво да игнорирате:

Ако видите група от главни букви и числа, това обикновено е номера на модела и цвета. На примера горе, „MI 21 c. 23" са: „MI 21" – модел, "c. 23" – цвят.