КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 10% ОТСТЪПКА | Код: SUN10ALL | Валидност: до 30.06.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 30.06.2018

 

ОЧИЛА ОНЛАЙН?? ТВЪРДО "ЗА"

 

Нуждата от защита за вашите очи е изключително важна. Те са прозорец към света и трябва да ги съхраним невредими през целия си живот. Очилата са се превърнали в необходим и моден аксесоар. За съжаление, повечето не са никак евтини, особено ако искате маркови очила или имате рецепта, която изисква специални стъкла. За щастие, с развитието на интернет търговията можете да намерите продукти на по-добри и достъпни цени. Според последните проучвания, хората закупили очила онлайн са по-доволни от хората, закупили от оптичен магазин. Тук сме на среща ние от Probvaiochila.bg. На вашето внимание са нашите безплатни  полезни съвета за избор на очила онлайн.

За какво да внимавате и как да направите най- добрия избор? Всички отговори вече са на едно място.

 

 

Защо онлайн?

 

Все повече хора годишно са онлайн в мрежата. За да добиете представа колко голям е бумът в използването на интернет през последните петнадесет години, помислете за следното: през 2000 г. около 361 милиона души са били онлайн в световен мащаб, а през 2014 г. – над три милиарда. Това е растеж от 764%. Днес почти половин свят е онлайн. В Европа цифрите са дори още по-внушителни: над 75% от европейците имат достъп до интернет. Всъщност те са толкова обвързани с мрежата, че имат средно по 1,25 мобилни абонамента на човек. Това е повече от една мобилна връзка на човек. Независимо какво устройство използват, средно хората прекарват над 1900 минути на месец онлайн, това са над 30 часа.

Пазаруването по интернет става все по- лесно и все повече потребители го предпочитат. Спестявате освен време от обикаляне по магазини, но и е по- евтино. Това е така, защото в сайта продажните цени са с поне 20% по- ниски в сравнение с тези на оптиките. Ако не вярвате можете лично да сравните и да се убедите.

Лично съм се сблъсквала с неудобствата на пазаруването във физически магазин – от „преследването“ на продавача , неудобната локация ( без място за паркиране) , до работното време, което е същото като моето.

Понякога е неизбежно, но защо да не се улесним когато това е възможно.

И вие ли сте се чудили кое по- напред да направите, да уговаряте определен ден, в който да отсъствате от работа, къде да паркирате, а ако нищо не ви хареса- как да си тръгнете без да ви е неудобно? Всичко това ви създава неудобство и излишен стрес. Ние ще ви спестим това.  Можете просто от уюта и спокойствието на дома си да разглеждате и избирате от над 1200 чифта очила. В коя оптика има такова огромно количество?  Аз ще ви отговоря- никъде в България! През сайта може да качите снимка и да пробвате различни модели (има подробно видео за това на Probvaiochila.bg) колкото и когато си поискате като при това няма никой да ви безпокои, да ви преглага само скъпи модели, да се меси в избора ви , а след това да се чувствате длъжни да закупите.

Аз също като онлайн потребител знам какво ви притеснява и съм на разположение да отговоря на всеки един въпрос, който ви безпокои. Затова можете да пишете на office@probvaiochila.bg или на 0885300382.

А може би се притеснявате,че няма да ви стоят точно така, както на снимката? -  За тази цел сме се погрижили да разработим специално за вас софтуер, на който да качите снимка и да си изберете рамки за очила, който ще ви подхождат. Пазаруването не е било никога толкова лесно. Ако желаете можете да пробвате и целия ни набор от очила онлайн. Какво по- хубаво предимство? Ако случайно при поръчка не се харесате, имаме срок, в който можете да върнете продукта.

 

Избор на рамка или слънчеви очила

 

В повечето сайтове има голямо разнообразие на рамки и слънчеви очила. Търсете фирма, която се е доказала на пазара и предлага разнообразни на цветове, материали и форми очила, а също мъжки, дамски и детски очила. Обърнете внимание също така и на намаленията.Обикновено по-големите фирми предлагат сезонни намаления или такива, за определен модел и марка. Следете постоянно. Можете да откриете в категория новини специална статия за различните типове лица и подходящите рамки за тях.

 

Избор на диоптрични стъкла

 

Докато рамките ви дават външния вид, стъклата ви позволяват да виждате. Търсете онлайн магазин, в който се предлага най-доброто разнообразие от материали и покрития с различни степени на изтъняване, както и стъкла с UV защита. Фотохромните стъкла са добър избор за много клиенти – те потъмняват на открито и изсветляват на закрито. Допълнителни екстри като UV защита, покритие против отблясъци и други могат да бъдат добавени срещу допълнителна сума.

Ако това е непознато за вас и за първи път се сблъсквате с избор на стъкла и различните покрития прочетете какво предлагаме ние:

-Стандартни бели органични стъкла без покритие: по-здрави и леки от минералните стъкла, без защитни покрития - нaдраскват се и се износват по-бързо, стъклата не са изтънени и не се препоръчват за хора с високи диоптри. Цената е много ниска в сравнение с останалите опции.

-Стандартни бели органични стъкла с антирефлексно покритие: антирефлексното покритие увеличава прозрачността на стъклата и подобрява зрението, намаляват отблясъците и заслепяването, включват допълнителен слой за по-трудно надраскване, стъклата не са изтънени и не се препоръчват за хора с високи диоптри.

-Изтънени и олекотени стъкла с антирефлексно и хидрофобно покритие: с около 25% по-тънки и леки от стандартните стъкла, хидрофобно покритие за лесно почистване, антирефлексно покритие за увеличена прозрачност на стъклата и по-добро зрение, намаляват отблясъците и заслепяването, включват допълнителен слой за по-трудно надраскване, със 100% UV защита, здрав материал, подходящ за всички видове рамки.

-Стъкла за работа с компютър: покритие, което блокира синята светлина излъчвана от дисплеи и луминисцентно осветление, намалява умората на очите, с около 25% по-тънки и леки от стандартните стъкла, хидрофобно покритие за лесно почистване, антирефлексно покритие за увеличена прозрачност на стъклата и по-добро зрение, включват допълнителен слой за по-трудно надраскване, със 100% UV защита, здрав материал, подходящ за всички видове рамки.

!Обърнете внимание как получавате своята поръчка! Много е важно ако сте поръчали изработка на стъкла - да получите и опаковката на самите стъкла с партидния им номер и информация за диоптрите, които са ви сложили.

При възникнали въпроси и за по- подробна информация не се колебайте да ни потърсите.

 

Доставка и цена

 

Колко бързо искате да получите новите си очила? Дори да поръчате от кварталния оптически магазин ще трябва да изчакате 2 или 3 дни. Ако имате нужда от очилата си в кратки срокове, потърсете сайт, който поддържа и актуализира наличностите на продуктите си. 

Тук сме на среща ние. При това вече предлагаме и безплатна доставка до всяко населено място в България. За цените вече доказахме , че онлайн е по- евтино, като добявим и че сме директни вносители- няма как да се колебаете в избора си . При нас се спестява като купувате директно от склад, няма посредници и дистрибутори.

Отказ от поръчка

Притеснявате се, че очилата няма да ви стоят добре? Важно е сайтът да предлага опция за връщане на стоката. Търсете онлайн магазин, който изпраща поръчките си с опция „Тествай преди да платиш“ – куриерът изчаква до 5 минути, през които можете да разгледате очилата и да ги пробвате. Също така, трябва да имате възможност да върнете очилата по каквато и да е причина в срок от 14 работни дни.

 

Професионализъм

Онлайн магазинът трябва да има компетентни специалисти и различни варианти за контакт. Много важно е да можете да се свържете по телефон или по мейл с магазина по всяко време. Достъпът до адекватна и полезна информация е важен и може да ви помогне много за избора на правилните очила.

На пазара сме с оптични продукти от 1992 година. Нямаме право на грешки. Доказали сме се във времето и продължаваме да работим за удоволетвореността на нашите клиенти!

Ивета Иванова (отдел„Интернет продажби“)